Turistički informacijski punkt Brela Gornja – sezona 2011.

Dana 31. kolovoza 2011. godine zatvoren je Turistički informativni punkt Brela Gornja, za sezonu 2011. Punkt je turistima i putnicima pružao informacije prvenstveno o smještaju i turističkoj ponudi općine Brela, te servisne informacije. Radno vrijeme punkta je od 1. srpnja do 31. kolovoza. U četvrtoj sezoni rada, u punktu je bio zaposlen jedan student iz Brela Gornjih, a punkt je u potpunosti financiran od strane Općine Brela i Turističke zajednice općine Brela. Punkt je posjetilo gotovo 2 000 posjetitelja, čime se ukupna posjećenost punkta u četiri sezone dvomjesečnog rada popela na gotovo 12 000.

Zahvaljujući položaju punkta na samoj državnoj cesti D-39 koja spaja izlaz s autoceste A1 u mjestu Šestanovac i državnu cestu D-8 u mjestu Dupci, odnosno na samim vratima makarskog i omiškog primorja, logično je na tom mjestu prezentirati turističku ponudu turističkih zajednica i mjesta od Omiša do Gradca.

Mjesni odbor Brela Gornja očekuje veću zainteresiranost turističkih zajednica za ovaj projekt, u svrhu što bolje promocije turizma našeg zavičaja.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s